Ο χειρουργός κ. Γεώργιος Φιλίππου έχεις ως βασική χειρουργική του έδρα το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Διστόμου 5-7, Μαρούσι), όπου και είναι υπεύθυνος του τμήματος Μαστού της Γενικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κλινικής και Χειρουργικής Πεπτικού.

1

 

Ο άρτιος και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός του χειρουργείου καθώς και το από κάθε άποψη επαγγελματικά άψογο νοσηλευτικό προσωπικό, συμβάλλουν τα μέγιστα στην άψογη φροντίδα του ασθενούς, τόσο διεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά, με στόχο  τη βέλτιστη πορεία του ασθενούς και το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα όσον αφορά στη Χειρουργική Μαστού είναι διαθέσιμα όλα τα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα: ψηφιακή μαστογραφία, τρισδιάστατοι διαγνωστικοί υπέρηχοι με ελαστογραφία, μαγνητική τομογραφία, βιοψία με λεπτή βελόνη για κυτταρολογική διάγνωση, στερεοτακτική βιοψία (mammotome) και συσκευή βιοψίας με αναρρόφηση, στερεοτακτικός εντοπισμός μη ψηλαφητών αλλοιώσεων (μαστογραφικά ευρήματα) με συρμάτινο οδηγό (άγκιστρο).

3

Έτσι δίνεται η δυνατότητα να εκτελείται όλο το σύγχρονο  φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης των παθήσεων και ειδικότερα του καρκίνου του μαστού, συμπεριλαμβανομένων της ραδιοϊσοτοπικής εντόπισης του φρουρού λεμφαδένα και Ογκοπλαστικής χειρουργικής.

Εναλλακτικά ο γιατρός χειρουργεί και σε άλλες κλινικές του Ομίλου και κυρίως το Ιατρικό Περιστεριού (Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι) και ανεξάρτητες κλινικές, όπως την Κλινική «Νέο Αθήναιον M.D» (Αστυδάμαντος 83, Αθήνα – Περιοχή Caravel)

45

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

 

ΙΑΤΡΕΙΟ

Πραξιτέλους 144-146 (3ος όροφος) 
18535, Πειραιάς
Τηλ: 210 4640010
Κιν: 6944 225562

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Λ. Κηφισίας 58 (1ος όροφος)
15125, Μαρουσι
Τηλ: 210 6862648